Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

2007. november 18. vasárnap

Köszöntő

Naponta mindenkinek meg kéne hallgatnia legalább egy rövidke dalt, el kéne olvasnia egy jó költeményt, látnia kéne egy kellemes képet, és ha lehetséges, szólnia kéne néhány értelmes szót…”

Szeretettel köszöntjük a KMTV (Kulturális és Művészeti Televízió – www.kulturalis.tv) honlapján, amely éppen a fenti – ismeretlen szerzőtől származó – idézet beteljesítésére jött létre. Működésünk keretét a kifejezetten erre a célra létrehozott Kultúra és Művészet Mindenkinek Közhasznú Egyesület adja, első műsorukat 2008. január 6-án tekinthették meg az érdeklődők. Büszkék vagyunk arra, hogy másfél évvel az indulás után havonta mintegy 10 ezren kíváncsiak a portálon naponta újabb és újabb gyöngyszemmel bővülő video-kínálatunkra, mely paletta minden tekintetben nagyon széles: a fotóművészettől a népművészeten, színház- és táncművészeten át a nagyzenekari produkciókig, világhírű együttesektől, mint például a Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Budapest Klezmer Band, a Pécsi Balett vagy az Állami Népi Együttes, a kis falvak ismeretlen hagyományőrző csoportjai tevékenységének bemutatásáig sokféle műsort kínálunk.

A világzene és népzene terén jó együttműködést alakítottunk ki a Hollókői Lajos vezette Fonó Budai Zeneházzal. Ennek kapcsán az eddig megrendezett Tükörfolyó Fesztiválokon fellépő valamennyi zenekar teljes műsora megtekinthető nálunk. E fesztivál keretében egyaránt felléptek az élvonalban lévő együttesek (pl. Dresch Quartet, vagy a Sebő együttes) és számos kevésbé ismert, de kiváló zenészekből álló zenekar.

Mindig is törekedtünk olyan intézményekkel való stratégiai partnerségek kialakítására, akik a kultúra ügyét képviselik Magyarországon.  2008-ban a Művelődési Házak Majálisának médiatámogatói voltunk, s talán egyedüliként forgattunk a háromnapos programsorozaton mind művelődési házakban, mind az Orczy kertben.De bemutattuk az elmúlt két évben megrendezett Summerfest Nemzetközi Foklórfesztivál nyitó- és záróceremóniáinak teljes műsorát, valamint a 2007. és 2008. évi Országos Táncháztalálkozók valamennyi gálaműsorát is.

Tesszük mindezt a valódi közszolgálatiság jegyében, azért, hogy a Magyarországon rendkívül nagy számban értékes kulturális tevékenységet folytató művészek, együttesek, alkotók minden szinten hozzájuthassanak végre a megérdemelt nyilvánossághoz.


Kedves Látogatóinknak pedig a kulturált szórakozás lehetőségét szeretnénk biztosítani azzal, hogy megmutatjuk: egyre inkább eldurvuló és túlpolitizált világunkban van még lehetőség meghallani, meglátni a szépet és a jót, talán még nem vesztek ki teljesen a hagyományos értékek. Böngésszenek Televíziónk felvételei között bátran, a www.kulturalis.tv portál a nap 24 órájában az Önök rendelkezésére áll!

Kellemes és tartalmas kikapcsolódást kívánunk remélve, hogy gyakran visszatérő vendégként üdvözölhetjük nálunk!


Márkus Csilla
elnök
Kultúra és Művészet Mindenkinek
Közhasznú Egyesület


Felhívás!!!

Minden művészeti ágban várjuk olyan alkotók és művészek jelentkezését, akik tevékenységükről jó minőségű mozgókép-anyaggal rendelkeznek és azt szívesen látnák viszont a kulturalis.tv kínálatában.

Szívesen működünk együtt továbbá kulturális és művészeti intézményekkel (művelődési házak, múzeumok, kiállítótermek, színházak, művészeket tömörítő szervezetek, önkormányzatok kulturális osztályai, stb.), akiktől az archívumukban fellelhető vagy aktuális programjaikról, rendezvényeikről készült felvételeket várunk.

Ezeken felül minden olyan ötletet, javaslatot is szívesen fogadunk, amely előremutató és a kultúrát, közművelődést, mint nemes ügyet szolgálja.