Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

Kulcsszó: ‘Brass in the Five’


2009. június 1. hétfő

Brass in the Five – Hangszervarázs

A Brass in the Five rézfúvós kvintett megalkotott egy különleges, mindenki számára érthető előadást. A képzőművészet egy hihetetlen rugalmas de mégsem teljesen improvizatív válfaját, a homokfestést ötvözte a rézfúvós muzsikával. Ebben tökéletes partnert leltek Végh Lajos homokfestő-művészben, aki folyamatos animációjával segíti a közönséget a zene megértésében. A most bemutatott produkció a Hangszervarázs címet viseli. A koncert után “A láthatóvá varázsolt zene” c. produkciót tekinthetik meg Végh Lajos homokfestő közreműködésével. A számítógépes animáció Németh Attila munkája.


Brass in the Five – Hangszervarázs videó megnézése


A Brass in the Five koncertjeit zajos siker, remek hangulat, magas művészi színvonal, önfeledt szórakozás, zenei különlegességek, show és szcenikai elemek, ráadások sora teszi emlékezetessé. A már bemutatott interaktív rézfúvós cirkusz után az együttes tovább folytatja gyermekeknek szóló sorozatát. Most két újabb produkciójukkal ismerkedhetünk meg.


Brass in the Five rézfúvós quintett – Látom, amit hallok, Mese táncház videó megnézése


2007. december 21. péntek

Brass 5 – BRASS Cirkusz

Fúvóskvintett hangszeres kíséretében valódi cirkuszi bohócpantomim – nem csak gyerekeknek. Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


Brass 5 – BRASS Cirkusz videó megnézése