Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

Kulcsszó: ‘Budapest Saxophone Quartet’


Ma egy kamarakoncertre invitáljuk Önöket, a fertődi Esterházy-kastélyba, a Budapest Saxophone Quartettel. Előadásukban most Glenn Miller – Mitchell Paris: Holdfényszerenád (Moonlight Serenade), valamint Joe Garland: Hangulatban (In the Mood) c. művét hallhatják.


Miller-Paris: Holdfényszerenád, Garland: Hangulatban /Budapest Saxophone Quartet videó megnézése


Ma egy kamarakoncertre invitáljuk Önöket, a fertődi Esterházy-kastélyba, a Budapest Saxophone Quartettel. Előadásukban most Gyulai Gaál János: Négy romantikus játék c. művét hallhatják.


Gyulai Gaál János: Négy romantikus játék /Budapest Saxophone Quartet videó megnézése


Ma egy kamarakoncertre invitáljuk Önöket, a fertődi Esterházy-kastélyba, a Budapest Saxophone Quartettel. Előadásukban most Gioacchino Rossini zenéjéből összeállított Rossiniada c. művet hallhatják.


Rossini-Horváth: Rossiniada /Budapest Saxophone Quartet videó megnézése


Ma egy kamarakoncertre invitáljuk Önöket, a fertődi Esterházy-kastélyba, a Budapest Saxophone Quartettel. Előadásukban most Joseph Haydn: C-dúr (Kaiser) vonósnégyes, Op. 76. No. 3. c. művét hallhatják.


Joseph Haydn: C-dúr (Kaiser) vonósnégyes, Op. 76. No. 3 /Budapest Saxophone Quartet videó megnézése


A Budapest Saxophone Quartet nagy sikerű koncertet adott a németországi Essenben, ahol Vukán György zongorakíséretével több, kifejezetten az együttes számára írt darabbal is bemutatkoztak.
Mai műsorszám: Kurt Weill: Részletek a Koldusoperából


Kurt Weill: Részletek a Koldusoperából /Budapest Saxophone Quartet videó megnézése


A Budapest Saxophone Quartet nagy sikerű koncertet adott a németországi Essenben, ahol Vukán György zongorakíséretével több, kifejezetten az együttes számára írt darabbal is bemutatkoztak.
Mai műsorszám: Bartók Béla – Vukán György: Egy este a székelyeknél
Zongorán kísér: Vukán György


Bartók Béla – Vukán György: Egy este a székelyeknél /Budapest Saxophone Quartet videó megnézése


A tehetséges fiatalemberekkel rendszeres nézőink már találkozhattak a KMTV műsorán, s minden fontos tudnivaló szerepel oldalainkon az együttes életével kapcsolatosan. Következzék inkább zene, töltődjünk fel együtt!


Budapest Saxophone Quartet a fertődi Eszterházy kastélyban videó megnézése


2007. december 20. csütörtök

Budapest Saxophone Quartet – Koncert Essenben

A Budapest Saxophone Quartet nagy sikerű koncertet adott a németországi Essenben, ahol Vukán György zongorakíséretével több, kifejezetten az együttes számára írt darabbal is bemutatkoztak. [PLAYLIST not found] Műsor: Bartók Béla – Vukán György: Egy este a székelyeknél (km. Vukán György zongora) Duke Ellington: Stormy Weather – Vukán György átiratai (km. Vukán György) Solitude In a […]


Budapest Saxophone Quartet – Koncert Essenben videó megnézése