Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

Kulcsszó: ‘Diótörő Balettiskola’


A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Mai műsorszám: Macskák – meglepetés. Előadja Varga Renáta és Varga Nikolett. Közreműködnek az V. csoport növendékei.


Macskák – meglepetés /Diótörő Balettiskola videó megnézése


A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Mai műsorszám: Macskák – Elvis. Előadja a Balettiskola IV. csoportja.


Macskák – Elvis /Diótörő Balettiskola videó megnézése


A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Mai műsorszám: Hírnév/Fame. Előadja a Balettiskola V. haladó csoportja.


Hírnév – Fame /Diótörő Balettiskola videó megnézése


A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Mai műsorszám: Táncetűd a Diótörő c. balett zenéjére. Előadja a Balettiskola III. csoportja.


Táncetűd a Diótörő c. balett zenéjére /Diótörő Balettiskola videó megnézése


2009. december 19. szombat

Törpetánc /Diótörő Balettiskola

A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Mai műsorszám: Törpetánc, melyet a a Balettiskola II. csoportja ad elő.


Törpetánc /Diótörő Balettiskola videó megnézése


2009. december 12. szombat

Hair /Diótörő Balettiskola

A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Most tekintsék meg idei, évzáró vizsgaelőadásuk keretében az V. haladó csoport előadásában a Hair-t.


Hair /Diótörő Balettiskola videó megnézése


2009. december 5. szombat

Balett gyakorlat /Diótörő Balettiskola

A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Tekintsék meg a IV. csoport vizsgaelőadását!


Balett gyakorlat /Diótörő Balettiskola videó megnézése


A Diótörő Balettiskolát tavaly mutattuk be Önöknek. Az Iskola akkor ünnepelte fennállásának 15. évfordulóját. Tekintsék meg a III. csoport vizsgaelőadását! Offenbach: Barcalore – keringő alapok


Offenbach: Barcalore – keringő alapok /Diótörő Balettiskola videó megnézése


Tekintsék meg Borogyin: Igor herceg c. operájából a Polovec táncokat, melyet a Diótörő Balettiskola V. és V. haladó csoportja ad elő.


Borogyin: Polovec táncok /Diótörő Balettiskola videó megnézése


Tekintsék meg a Diótörő Balettiskola előadásában Csajkovszkij: Diótörő c. művéből a Diótörő marsot. Előadja a Balettiskola II. csoportja.


Csajkovszkij: Diótörő mars /Diótörő Balettiskola videó megnézése


2009. november 7. szombat

Mese, álom… /Diótörő Balettiskola

Tekintsék meg a Diótörő Balettiskola I. csoportjának vizsgaelőadását, melynek címe: Mese, álom…


Mese, álom… /Diótörő Balettiskola videó megnézése