Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

Kulcsszó: ‘Pécel’


A péceli Ráday-kastélyban adtak musical koncertet a péceli Városi Zeneiskola magánének tanszakos növendékei. Mai adásunkban a koncert második (befejező) részét tekinthetik meg.


Musical koncert a Ráday-kastélyban – 2. rész videó megnézése


A péceli Ráday-kastélyban adtak musical koncertet a péceli Városi Zeneiskola magánének tanszakos növendékei. Mai adásunkban a koncert első részét tekinthetik meg.


Musical koncert a Ráday-kastélyban – 1. rész videó megnézése


2010. január 10. vasárnap

Herend a Ráday-kastélyban

A Herend a kasélyban egy kiállítás-sorozat. Az ország 12 kastélyában, 12 különböző helyszínen bemutatkozó különleges tárlaton ismerkedhettek az érdeklődők egy letűnt kor porcelánjaival.
A vándorkiállítás minden helyszínén találkozhatott a közönség olyan újdonsággal, ami csak az adott helyszínen látható. Műsorunkban a péceli Ráday-kastélyban megrendezett kiállításra kalauzoljuk el Önöket.


Herend a Ráday-kastélyban videó megnézése


Pécelen 2008. decemberében, a római katolikus templomban immár hatodik alkalommal tartották meg a Városi Zeneiskola rendezésében a karácsonyi koncertet.
A felvételt három részben tesszük közzé. Tekintsék meg a harmadikat!


Adventi Gálakoncert a péceli katolikus templomban – 3. rész videó megnézése


2009. február 13. péntek

Advent a péceli Ráday-kastélyban

Mai videónkban az „Advent a kastélyban” című hagyományteremtő rendezvényből láthatnak részleteket. A rendezvénynek a péceli Ráday-kastély adott helyet 2008. december 13-án.


Advent a péceli Ráday-kastélyban videó megnézése


Pécelen, 2008. november 28-án, 18 órai kezdettel tartotta az Ossó János Fúvószenekar hagyományos novemberi koncertjét, amely egyúttal névadó hangverseny is volt. A felvétel a Szemere Pál Általános Iskola aulájában készült.


Ossó János Fúvószenekar névadó hangversenye 2008. videó megnézése