Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

A Brass in the Five rézfúvós quintett két újabb műsorával ismerkedhetnek meg kedves nézőink:

-Láom, amit hallok

-Mese táncház

A Brass in the Five koncertjeit zajos siker, remek hangulat, magas művészi színvonal, önfeledt szórakozás, zenei különlegességek, show és szcenikai elemek, ráadások sora teszi emlékezetessé. A már bemutatott interaktív rézfúvós cirkusz után az együttes tovább folytatja gyermekeknek szóló sorozatát. Most két újabb produkciójukkal ismerkedhetünk meg.
A Brass in the Five rézfúvós kvintett megalkotott egy különleges, mindenki számára érthető előadást. A képzőművészet egy hihetetlen rugalmas de mégsem teljesen improvizatív vállfaját, a homokfestést ötvözte a rézfúvós muzsikával. Ebben tökéletes partnert leltek Végh Lajos homokfestő-művészben, aki folyamatos animációjával segíti a közönséget a zene megértésében. Ez a produkció a Látom, amit hallok, avagy a Múlandó művészet címet viseli.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Rajzoljunk? Nem megy. Segíts! Rajzoljunk! Segítek. Hunyd le a szemed. Hagyatkozz a fantáziádra. Érezd a tempót, a ritmust, a zene hangulatát. Látod már? Minden mozgásban van, mint egy film. Peregnek a kockák, mint a homokszemek. Most rögzíts egy képet és…rajzolj! Na ugye, hogy megy.

Mese-táncház, avagy Rendhagyó testnevelésóra című produkciójában a Brass in the Five rézfúvós kvintett két vendégművész, Jakab Éva táncpedagógus és Méhes Csaba mozgásművész segítségével elvarázsolja a gyerekeket a mesék birodalmába, ahol a reneszánsz báli forgatagból hamar az őserdő sűrűjében, a törpék kunyhójában, vagy a Madagaszkár állatai közt találják magukat.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Táncoljunk? Miért? Kivel? Kinek? Táncoljunk! Riszáljuk, így is- úgy is, csak úgy magunknak.A gyerekekben alapvetően kódolva van a mozgás öröme, mi felnőttek nyomhatjuk el, vagy éppen szabadíthatjuk fel és alakíthatjuk a bennük rejlő energiákat. A tánc olyan speciális területe a sportnak, mely nemcsak a test, hanem a lélek csiszolásához is elengedhetetlen.

Kucsszó:

Kapcsolódó videó

 

Írja meg véleményét

Kizárólag belépett felhasználóink véleményére számítunk.


Videó ajánló: (új videók)