Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.


JANOUŠKOVÁ LENKA adatai:

Született 1989. március 3-án Zsolnán. Trencsénben érettségizett 2009-ben a Művészeti Középiskola grafika szakán. Felvételt nyert a BÉL MÁTYÁS EGYETEM, BESZTERCEBÁNYA pedagógiai karára (képzőművészet szak).

A képzőművészet (főleg rajz) mellett nagy természetvédő, jól lovagol és kedvenc időtöltése dalszövegek írása, megzenésítése és előadása gitár kíséretében. Dalait elsősorban baráti körben, kisebb rendezvényeken adja elő.

A házi stúdióban készült felvételeit tartalmazó DVD-t a KMTV rendelkezésére bocsátotta és mi szívesen tűzzük műsorunkra.


Údaje Lenky JANOUŠKOVEJ:

Narodila sa 3. marca 1989 v Žiline. Zmaturovala v r. 2009 na STREDNEJ UMELECKEJ ŠKOLE, TRENČÍN- odbor: grafika. Bola prijatá na UNIVERZITU MATEJA BELA, BANSKÁ BYSTRICA, pedagogická fakulta na aprobáciu výtvarné umenie.

Okrem výtvarného umenia (najmä kreslenie) je veľkou ochrankyňou prírody, dobre jazdí na koni a vo voľnom čase skladá texty piesní, ktoré potom zhudobňuje a predvádza v sprievode gitary. Svoje skladby prednostne predvádza na menších podujatiach komorného charakteru svojim priateľom.

V domácom štúdii vyhotovenú DVD nahrávku, ktorá obsahuje jej skladby dala k dispozícii KMTV a my ju rád dávame na program.

Kucsszó:

Kapcsolódó videó

 

1 vélemény : “Lenka Janoušková – Raz, dva, tri /Spieva a hrá vlastné skladby”

  1. laszlogy Says:

    Büszke vagyok a “kisunokámra”, mivel sem zeneiskolára, sem semmiféle “versiró körbe” soha nem járt. Amit tud, azt saját igyekezetének köszönheti. Természetesen tudatában van annak, hogy Ő soha nem lessz ismert dalénekesnő” és nem ebből akar megélni. Művészetét” főleg baráti körben gyakorolja és az itt található felvételek is a véletlennek köszönhetők. Ha közvetlenül rákérdeznek erre a témára, akkor azt feleli, hogy “tudom sokan dalolnak szebben mint én, de ha alkalmam van rá, akkor úgy dalolok, ahogy a legjobban tudok! és örülök, ha valakinek tetszik”. Nagypapa.

Írja meg véleményét

Kizárólag belépett felhasználóink véleményére számítunk.


Videó ajánló: (új videók)