Online MLM

Lúgosító kávé

MLM hálózatépítés őszintén

DXN kávé

Pozitív Változás az ÉLETben

Az Equins fantázianevű zongora-vibrafon duó több szempontból is különleges színfoltja a magyar zenei életnek. Különleges, mert a 2004-ben alakult együttes ütővirtuóza, Csabai László sok felkérést vállal zongoraművészként is. Különleges, mert nem csak zenélnek, hanem koncertprogramjuk nagy részét saját átirataikból állítják össze, illetve a zeneszerzés is egyre jobban foglalkoztatja a fiúkat. Hallgatóik fültanúi lehetnek, hogy milyen jól megfér egymás mellett a zongora és a vibrafon, legyen szó komolyzenéről, musicalről, vagy filmzenéről.
Az együttes szeretne aktívan részt venni a magyar és nemzetközi zenei életben. Szeretnének minél többet zenélni, és a zenéjük által adni valamit az embereknek: talán békét, megnyugvást hirdetve, hogy van értelme végigharcolni ezt az életet.

A közös munka során mindig a zenét tartják szem előtt, igyekeznek minél több információt kiolvasni a kottából. Ezután következhet a darab kidolgozása a legapróbb részleteket is figyelembe véve. A legfontosabbnak azt tartják, hogy a koncerten a sok gyakorlás és munka ellenére a mű a legtermészetesebb egyszerűséggel szólaljon meg, mintha nem is lehetne másképp előadni.

Tagok:
Baráth András
Csabai László

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Hallgassák meg előadásukban Janis Joplin: Elite syncopations című számát!

Kucsszó:

Kapcsolódó videó

 

Írja meg véleményét

Kizárólag belépett felhasználóink véleményére számítunk.


Videó ajánló: (új videók)